Bijna niets is zo leuk als een huisje aan het strand, oordeelt de Nederlandse vakantieganger. En daarom heeft Landal Green Parks het aantal accommodaties aan het Noordzeestrand opnieuw uitgebreid. De strandhuisjes krijgen van het publiek op beoordelibngssite Zoover als eindcijfer 9,6. 
Slapen met uitzicht op het strand, bijna iedereen wil dat eens in zijn leven wel een keertje, vandaar dat Landal besloot het aantal huisjes aan het Noordzeestrand nog verder uit te breiden. Op de foto onder één van de huisjes per truck met dikke strandbanden op weg naar zijn locatie.

Nu het voorjaar én de Paasvakantie naderen, zijn aan het Noordzeestrand de populaire strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne weer geplaatst. Twee jaar geleden werden bij wijze van proef 25 van deze strandhuisjes geplaatst. Die bleken zo in trek, dat er in 2012, een jaar later, 45 stonden. En nu, voorjaar 2013, staan er maar liefst 65 strandhuisjes klaar voor enthousiaste gasten.

Beste vakantiepark
Afgelopen jaar werden de strandhuisjes uitgeroepen tot overall winnaar van de Zoover Awards in de categorie ‘Beste vakantiepark van Nederland’. De strandhuisjes, de grootste in Nederland, worden door het publiek beoordeeld met het eindcijfer 9,6.
 
Iedereen wil het
‘Geen wonder, want we willen toch allemaal wel eens beleven hoe het is om op het strand wakker te worden’, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Het strand boeit altijd. Niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar. Op het strand is altijd wat te doen’.

bron:OpReisGids.nl