Het strandseizoen op Kijkduin moet nog worden geopend, maar de nieuwe Haagse Strandhuisjes zijn al tot en met de zomervakantie volgeboekt. Pas in september zijn er weer strandhuisjes beschikbaar. Op deze storm van enthousiasme had dit startend Haags familiebedrijf niet durven hopen.

HaagseStrandhuisjes in trekDe strandhuisjes zijn niet alleen in trek bij families en natuurliefhebbers uit Nederland, België en Duitsland, ook de media hebben de huisjes ontdekt. Zo vormden de strandhuisjes al het decor voor fotoshoots van Margriet, Meiden Magazine, VT Wonen, verschillende bruidsbladen en glossies. Reisbloggers zoals van Lonely Planet en Bijzonderplekje.nl schreven vol lof over de huisjes en het strand van Kijkduin. Travel Valley riep na een nachtje slapen Kijkduin zelfs uit tot een van de vijf mooiste stranden van Nederland.

Jeroen Struving en zijn vrouw Patricia (kleine foto) zijn blij met alle aandacht voor de strandhuisjes. “Soms zijn we verrast dat er onverwacht weer een fotograaf de strandhuisjes in beeld brengt. Of dat er artikelen in het buitenland verschijnen, zoals in Italië. Voor ons is het strandseizoen nu al geslaagd.”