Den Helder – Op het strand van Julianadorp zijn deze week de strandhuisjes van Landal Beach Resort Ooghduyne weer geplaatst. Twee jaar geleden werden bij wijze van proef 25 van deze huisjes geplaatst, inmiddels is het aantal opgelopen tot 65.

Afgelopen jaar werden de strandhuisjes uitgeroepen tot overall winnaar van de Zoover Awards in de categorie “Beste vakantiepark van Nederland”. De strandhuisjes, de grootste in Nederland, worden door het publiek beoordeeld met het eindcijfer 9,6. “Geen wonder, want we willen toch allemaal wel eens beleven hoe het is om op het strand wakker te worden”, aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks. “Het strand boeit altijd. Niet alleen in de zomer, maar ook in het voor- en najaar. Op het strand is altijd wat te doen.”

De strandhuisjes liggen op 500 meter afstand van Landal Beach Resort Oogduyne. Gasten kunnen uiteraard gebruik maken van de parkfaciliteiten, zoals overdekt zwembad, sauna, tennisbaan, minigolf, kinderspeelplaatsen en Brasserie ‘Sandz’. Ook ligt er een golfbaan bij het park.

bron:denhelderactueel.nl