Landal GreenParks introduceert in februari de Landal Beach Villa’s in de badplaats Hoek van Holland. De twintig 4- tot 6-persoons strandvilla´s worden geplaatst aan de voet van de duinen. Landal is daarmee, naar eigen zeggen, de grootste aanbieder van strandhuizen in Nederland.

De eerste twintig villa’s worden nu geplaatst, later zullen er in totaal 74 op het strand bij Hoek van Holland staan. De strandhuizen zijn 365 dagen per jaar te boeken.

Strandhuizen
Omdat de beach villa’s op het strand staan is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. Vanuit de woonkamer hebben gasten uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg. Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks: ‘Strandhuizen zijn helemaal in. Hoek van Holland is zo’n centrale, populaire strandlocatie, dat we een enorme vraag verwachten. Uit ervaring met onze strandhuisjes in Julianadorp aan Zee weten we dat ze ieder jaar populairder worden en binnen de kortste tijd zijn volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding zijn bijzondere belevenissen.’